Tumble ’N Dry Kinderkleding, voor jongens en meisjes online verkrijgbaar bij Brandkids

 

Tumble 'N Dry is het snelst groeiende Nederlandse kinderkleding merk van dit moment. Niet alleen in Nederland is het Hot maar ook in alle andere landen van Europa van Zweden tot in Spanje en helemaal bijzonder sinds kort ook in Amerika. Het is de combinatie van stoer, hip en betaalbaar dat Tumble ’N Dry tot zo’n succesvol merk maakt. De babykleding, peuterkleding en tienerkleding lijnen  van Tumble ’N Dry  zijn lekker draagbaar en volgen de nieuwste trends op een eigen wijze. De designers van Tumble 'N Dry ontwerpen kleding voor elke dag. Elke dag er weer goed uitzien.

 

Tumble ’N Dry babykleding

Tumbly ’N Dry voor baby’s is verkrijgbaar in de maten 62 t/m 74. De babykleding collectie wordt in lijn met de kids collectie ontworpen, maar met extra aandacht die babykleding nodig heeft. Het zijn de details die het design tot een goede ontwerp maken, van kinbeschermers bij de ritsjes tot het plaatsen van drukkers voor het eenvoudig verschonen van de luiers. 

 

Tumble ’N Dry kinderkleding

Voor alle stoere kids is Tumble ’N Dry verkrijgbaar in de maten 80 t/m 176.  Tumble ’N Dry maakt hippe en functionele kleding. De winterjassen, shirts, broeken en sweaters maken van elk dag een feest. De wintercollectie  2015 van Tumble ’n Dry bestaat uit een kleurenpalet, van lichtroze,  creme, donkerblauw tot donkergrijs

 

Voor de nieuwste collectie  kinderkleding collectie put Tumble ‘N Dry met succes uit de belevingswereld van kinderen. Voor jongens vormen de stoere vormen en prints de collectie. De uitstraling van de collectie is gekleed en rustig maar heeft ook opvallende prints. Hier vind je de jongens collectie van Tumble ’N Dry.

 

Tumble ’N Dry  kleding voor meisjes wordt ontworpen met de inspiratie uit de laatste trends zoals die te vinden online op Facebook, Instagram en op straat. Mooie prints zijn weer terug te zien in de meisjeskleding van Tumle ’N Dry. Trends zijn altijd erg belangrijk voor meisjes en daar sluit de collectie dan ook naadloos op aan. Hier vind je de meisjes collectie van Tumble ’N Dry

 

Bij Brandkids is de hele collectie van T'ND  (Tumble ‘N Dry) verkrijgbaar De collecties zijn verdeeld in de segmenten jongens en meiden. Voor beide segmenten hebben we:

      Lo. collectie,  maat 62 tot en met 92

      Mid..collectie, maat 92 tot en met 140

      Hi..collectie, maat 116 tot en met 176.

 

 

Gratis verzending, gratis achteraf betalen en thuiswinkel waarborg.

Tumble 'n Dry kinderkleding online winkel.